Speeltuininrichting

Voor het realiseren van uw speeltuin kan u van a tot z bij Bayaworks terecht. Plannen, grondwerken, aanleg en plaatsing van speeltoestellen, keuringen behoren allemaal tot ons takenpakket. Uiteraard begeleiden wij u ook graag in elk onderdeel apart. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Plaatsbezoeken en offertes zijn geheel vrijblijvend en gratis.

Onderhoud en herstellingen

Sommige materialen verdienen meer aandacht dan andere. Daarom is het aangewezen de juiste instructies te volgen die wij bij alle toestellen verschaffen. Wij bieden onderhoudscontracten aan zeer voordelige tarieven aan.

Zo bent u zeker van een veilige speelomgeving en een lange levensduur van uw speeltuin.

Inspectie en keuring

Er zijn meerdere keuringsorganen die dit voor u kunnen verzorgen. Wij raden echter aan dit met onze inspecteurs te doen via een onderhoudscontract. Zo kunnen nodige herstellingen onmiddellijk uitgevoerd worden en krijgt u een langere garantie op uw toestellen. Wij bieden bij alle speeltuinen en toestellen een standaard onderhoudscontract aan zodat u uw speeltuin zorgeloos kan uitbaten. Contacteer ons voor onze voorwaarden.

Garantie

Op al onze toestellen en onderdelen geven wij een garantie van 24 maanden. Voor stalen constructies is dat 5 jaar. Indien u bij ons een onderhoudscontract heeft krijgt u een jaarlijkse keuring met de nodige herstellingen waardoor u dus altijd goed zit. Bayaconstruct is niet verantwoordelijk voor defecten door wangebruik, vandalisme of het niet respecteren van de algemene voorschriften.